donderdag 1 augustus 2013

Steunpilaren van het DRU Industriepark deel 6: Renie Wentink.

Alweer het 6e deel van de Steunpilaren serie staat online! Wat vinden jullie tot nu toe van de serie? Wij zijn erg tevreden met alle interviews en vinden het belangrijk om het enthousiasme en de betrokkenheid van de geïnterviewen mensen uit te dragen aan een groot publiek. Wij wensen jullie vandaag veel leesplezier met het interview van Renie Wentink van Nederrijn Schoonmaak.

Dit bedrijf voert dagelijks de schoonmaak uit op het DRU Industriepark in het Portiersgebouw. Renie is leidinggevende van de schoonmakers die dit werk uitvoeren. Ook de SSP-hal en de Monarchiekamer horen bij het taakgebied van Nederrijn. Renie vindt de veelzijdigheid een absoluut pluspunt van het DRU Industriepark. 'Er is voor iedereen wat wils!' Wij vinden het erg leuk, om dit antwoord van (tot nu toe) bijna alle geinterviewden te horen. De historie van de gebouwen vindt Renie ook erg mooi. De oude gebouwen hebben ieder een eigen verhaal en dat maakt het heel bijzonder.

Zo vindt Renie het dan ook erg jammer dat er nog veel mensen zijn de DRU niet op waarde schatten. 'Iedereen zou de schoonheid van dit Park moeten inzien en er gebruik van moeten maken!' Ze hoopt dan ook dat het park over 5 jaar uitgroeit tot een levendig gebied dat voor allerlei doelgroepen interessant is. Het wordt een saamhorig gebied van verschillende gebouwen dat samen een mooi geheel vormt. Hiervoor staat samenwerking tussen alle betrokken partijen centraal, aldus Renie.

Ze gaat met haar oudste zoon en dochter een heerlijk mideweekje naar Praag. Renie wij wensen jou een fijne vakantie en bedankt voor je tijd!