dinsdag 3 september 2013

De Kidsfabriek!

Afgelopen zaterdag was de eerste editie van de Kidsfabriek in de SSP-hal. Een groot feest voor de kinderen, op een mooie locatie! Tijdens deze middag konden kinderen tussen de 4 en 12 jaar op een leuke manier kennis maken met sport, spel en kunst. Voor de ingang van de SSP-hal stond een grote brandweerwagen waar de stoere brandweermannen je een kijkje gaven in de auto. Niet zo'n fan van de brandweer? Dan stonden er binnen nog veel meer verrassingen voor je klaar! Van een EHBO-cursus tot spelen met muziekinstrumenten en van voetballen tot boetseren. Voor ieder kind wat wils.

De organisatie vertelde vol trots: 'Drie maanden geleden bestond het idee voor de Kidsfabriek nog niet. We hebben in de zomermaanden hard gewerkt en kijk eens wat een succes. De kinderen genieten van alle ervaringen die ze hier opdoen. Prachtig!' En dat het een succes was, dat bewijzen onderstaande foto's wel. Klikt u op deze link voor de complete diavoorstelling van fotograaf Ronald Falke. Hij maakte tijdens deze middag prachtige foto's van de kinderen.Maar niet alleen de foto's zijn een leuk aandenken van deze middag. Optimaal FM maakte een opname waarin de kinderen enthousiast meezongen met Nielson. Luister 'm hieronder!
Vond jij het ook zo leuk? Dan hebben we goed nieuws, volgend jaar komt er een tweede editie van de Kidsfabriek. Tot dan!