maandag 22 juli 2013

Steunpilaren van het DRU Industriepark deel 3: Iris Tempels.

Iris Tempels 

Vrijwilligster van de Popzaal, graag bezig met muziek en bandjes en 23 jaar oud. Vandaag interviewen we Iris Tempels. In 2009 heeft ze bij Gijs Haccou stage gelopen bij de Popzaal voor haar opleiding media en entertainment management.

Na een leuke stageperiode is ze erg enthousiast en altijd betrokken gebleven bij de Popzaal. Tegenwoordig is ze vrijwilligster waar ze voornamelijk backstage als artiestenbegeleidster werkt. Haar enthousiasme is ontstaan door de gigantische afwisseling en de leuke groep mensen waarmee ze samenwerkt. "Het is te gek om maandelijks met deze club mensen, die allen muziekliefhebbbers zijn, te werken." Verandering is niet nodig. "Aangezien de Popzaal vanaf jaar één winstgevend is en iedereen zich hard en met veel enthousiasme inzet, ben ik van mening dat we goed op weg zijn en vooral zo door moeten blijven gaan."

Met de geweldige locatie van de Popzaal is Iris van mening dat ze absoluut kunnen concurreren met de andere grote poppodia in Nederland. In de 5 jaar dat de Popzaal bestaat zijn ze hard op weg om een gevestigde naam te worden in de popscene en onder andere culturele aangelegenheden.

Over 5 jaar denkt Iris dat de Popzaal niet meer weg te denken is in de culturele wereld. Deze vakantieperiode gaat ze genieten van het feit dat ze net is afgestudeerd. Dit gaat ze goed vieren op Lowlands en op ons 'eigen' Huntenpop, dat plaatsvindt in haar achtertuin. Bedankt voor je tijd Iris!